fbpx

Am creat AiAll cu gândul la nevoile micii tale afaceri

Ne-am pus cunoștințele, experiența şi resursele la lucru pentru a face inteligența artificială să lucreze pentru tine şi a crea o soluție digitală unică. AiAll face diferența între stres şi confort, între riscuri şi siguranță în conducerea unei activități economice simple. Misiunea sa este de a-ţi trece conducerea afacerii pe pilot automat, pentru ca tu să ai timp pentru alte lucruri importante.

SPE Digital Wizard

Gheorghe ȘANDRU

Business Controller cu experiență de 17 ani în consultanță în management. Senior expert în dezvoltarea afacerilor, negociere, îmbunătățirea performanței, planificarea afacerii, modelarea afacerii, managementul operațiunilor şi cunoștințe aprofundate în domeniile contabil și fiscal.

Ana-Maria PETRE

Consultant cu 5 ani experiență în utilizarea soluțiilor informatice de evidență a operațiunilor unei afaceri. Competenţe avansate în utilizarea platformei xRM CAS genesisWorld dezvoltată de compania germană CAS Software AG.

Parteneri

Bizz Advisers SRL

Infiinţată în 2004, Bizz Advisers este o companie de consultanţă specializată în elaborarea şi implementarea de soluţii pentru optimizarea operațională şi planificarea fiscală a unei afaceri, cu focus pe segmentul companiilor mici şi medii.

CAS Software AG

CAS CRM este o SmartCompany a CAS Software AG (Germania). Oferă soluţii CRM inovative, dezvoltate pentru a acoperi necesitățile sectorului economic al întreprinderilor mici şi mijlocii. CAS CRM dezvoltă platforma xRM CAS utilizată de solutia digitală AiAll de la SPE Digital Wizard SRL in furnizarea de servicii electronice de conducere a operatiunilor unei afaceri mici sau foarte mici.

Medialine EuroTrade SRL

Medialine EuroTrade SRL este o companie a Medialine EuroTrade AG (Germania). Asigură infrastructura hardware, sistemele de operare şi serviciile de backup şi recovery pentru platforma xRM AiAll.

Gina CALAGIU

Antreprenor cu experienţă vastă în administrare de business şi investitor de succes în companii mici şi medii.

Scroll to Top