fbpx

AiAll – furnizor digital de „servicii suport administrare completă activități economice simple”

Poți răspunde doar pentru ceea ce poți controla!
Deții cu adevărat doar ceea ce poți controla!
– logică simplă –

„Poți controla doar ceea ce poți măsura și poți măsura doar ceea ce poți descrie!”
– P. Druker –

Crește-ți veniturile & Economistește timp & Securizează-ți afacerea
prin simplificare, standardizare, digitalizare si automatizare!
Pentru a înțelege ce face AiAll trebuie să avem o reprezentare a nevoii de administrare completă a unei activități economice în contextul naturii operațiunilor derulate, natură definită de problematicile semnificative pentru activitatea economică vizată. Adică, identificarea problematicilor semnificative pentru administrarea unei activități economice evidențiază fără echivoc funcționalitățile AiAll și documentează nevoia de administrare (completă) a unui SPE (PFA, microintrepindere sau persoana fizica cu venituri independente) pentru a-și atinge obiectivele economice în siguranță, indiferent de complexitatea operațională, contabilă și fiscală a activităților derulate.

Astfel, dacă „a administra” însemnă „a controla rezultate”, atunci „Administrarea unei activitați economice” o putem defini ca fiind totalitatea operațiunilor de control a fluxurilor de lucru, structurate dupa natura economică a rezultatelor generate de acestea (problematici administrare activitate economică):
A. Administrare
 1. Control performanță entitate;
 2. Control conformare legală;
 3. Control fluxuri exploatare
Rămânând în contextul substanței economice, dacă administrarea este un tip de problematici semnificative, exploatarea este celălalt tip, care completeaza tabloul naturii unei activități economice:
E. Exploatare
 1. Operațiuni cu surse
 2. Gestiune resurse
 3. Marketing și vânzare
 4. Operațiuni cu beneficiari
Iar controlul îl putem defini ca un flux de activități semnificative relevante pentru predictibilitatea și siguranța rezultatelor generate, astfel:
c. Control
 1. Descriere
 2. Planificare
 3. Monitorizare status
 4. Documentare derulare
 5. Verificare conformitate
 6. Evidență completă
 7. Raportare
Sintetizând, o activitate economică administrată complet înseamnă derularea de operațiuni economice ce generează pe termen lung rezultate predictibile fără riscuri semnificative asociate.
In cazul unui SPE, rezultate predictibile fără riscuri semnificative asociate se traduc printr-o recurență pe termen lung a veniturilor lunare fără riscuri fiscale semnificative asociate.

Deci:
I. Ești SPE?
Dacă desfășori activități economice organizate juridic ca:
 1. PFA impozitat la normă venit sau în sistem real;
 2. microîntrepindere 1 % sau 3%;
 3. persoană fizică cu venituri independente;
 4. persoană fizică asociată în participațiune cu o microîntreprindere.
II. Ce poate face AiAll pentru un SPE?
AiAll oferă servicii suport pentru administrarea entității economice simple, adica, cu AiAll controlezi performanța entității, conformarea legală și fluxurile de exploatare.
III. Cum face AiAll?
Identifică, simplifică (clasifică și structurează ce este relevant), standardizează, digitalizează și automatizează controlul activității economice derulate. Asta înseamnă descriere completă (modelare completă) a ceea ce este relevant și planificare, monitorizare status, documentare derulare, verificare conformitate, evidență completă și raportare aproape 100% automatizate.
================================
Astfel, AiAll este furnizor digital de eficiență operațională, control consum resurse și siguranță fiscală, ca rezultat al administrării complete a activității economice simple!

Este evident că nu putem vorbi de administrare completă decât în contextul obiectivelor SMART care definesc rezultatele asteptate de la activitatea economică vizată, adica unde ar trebui sa ajungă într-un orizont de timp dat. Deci, setarea AiAll se va fundamenta pe răspunsurile la 2 întrebari simple:
 1. Ce faci tu efectiv (ce livrezi: ce prestezi, ce produci sau ce comercializezi în contextul codurilor CAEN autorizate)?
 2. Ce te astepți să obții de la activitatea ta economică  anul în curs, anul viitor și în urmatorii 5 ani (ce venituri îți propui să realizezi și cu ce costuri specifice)?
Apoi, cu AiAll ai totul: suport recurență venituri, eficiență, siguranță.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
Scroll to Top